ČAJE, Strana 4
-
BÍLÉ ČAJE
-
ZELENÉ ČAJE
-
OOLONGY
-
ČERNÉ ČAJE
-
ČERVENÉ ČAJE
-
PUERHY
-
OVOCNÉ ČAJE
-
MATÉ
-
ROOIBOS A HONEYBUSH
-
BYLINY
-
ČAJOVÉ ZAJÍMAVOSTI
-
SÁČKOVÉ ČAJE
-
INSTANTNÍ A KOMPOTOVANÉ ČAJE
-
ŠETRNÉ ZEMĚDĚLSTVÍ
-
MIMOŘÁDNÉ NABÍDKY
-
DEGUSTAČNÍ SETY
-
ČAJE DLE ZEMĚ PŮVODU
-
ČAJE DLE ÚČINKŮ
-
ČAJE PRO TĚHOTNÉ A KOJÍCÍ
-
ČAJE SILNĚ POVZBUDIVÉ
Nejprodávanější

Světlý oolong se speciálním druhem rostliny Nuo Mi Xiang Ye (Semnostachya Menglaensis) připomínající svou vůní lepkavou rýži. Čaj byl sklizen v ekologicky čisté oblasti...

Krásná poupata růží z ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Čaj z těchto květů vykazuje silné antivirové účinky.

Korejský červený ženšen špičkové kvality. Je vhodný k přímé spotřebě či na přípravu čaje. Ženšeny jsou uchovány v dýhové krabičce zabalené v papíru a ještě zakonzervovány v...

Tradiční červený čaj produkovaný v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Sklizeno z čajových stromů starých cca 80-120 let. Jedná se o černý čaj, který, ještě před...

Koláček o váze 200 g lisovaný z vynikajícího archivního vysokohorského černého čaje s krásnou medovo skořicovou chutí. Chuť tohoto čaje je výsledkem činnosti drobného...

Koláček o hmotnosti 200 g lisovaný z naší nejkvalitnější Orientální krásky sklízené v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Čaj se vyznačuje specifickým muskatelovým...

Pu Erhový koláček opravdu skvostné zemité chuti z naší vlastní řady Žabaka. Je lisovaný z výtečného tmavého Pu Erhu. Listy na tento Pu Erh byly sklízeny na podzim roku 1991 ze...

Koláček z naší produkce lisovaný z výtečného tmavého Pu Erhu. Listy na tento Pu Erh byly sklízeny na jaře roku 2015 ze zhruba 150 let starých čajových stromů v ekologicky čisté...

Tradiční Yan Cha (Útesový neboli skalní oolong). Jedná se o čaje z vnějšího Wu Yi (Ban Yan) a částečně i vnitřního Wu Yi (Zhen Yan)z tradičních kultivarů, třikrát pečené na...

Tradiční Yan Cha (Útesový neboli skalní oolong). Jedná se o směs čaje z vnitřního Wu Yi (Zhen Yan) a čaje z vnějšího Wu Yi (Ban Yan) z tradičních kultivarů, třikrát pečené na...