THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA - ZVÝHODNĚNÁ SADA - 5 ks (1 kg)

4 500 Kč –0 %
Sada komínek menší rozlišení
4 500 Kč –0 % 4 485 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Sada 5 ks velice zajímavých thajských koláčů z naší produkce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SADA OBSAHUJE :

1 ks THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA ORIENTAL BEAUTY A 2018 - 200 g

THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA ORIENTAL BEAUTY A 2018 - 200 g
Koláček o hmotnosti 200 g lisovaný z naší nejkvalitnější Orientální krásky sklízené v ekologicky čisté oblasti severního Thajska. Čaj se vyznačuje specifickým muskatelovým aroma. Když jsou lístky ještě na čajovém keři, začne je okusovat hmyz, což nastartuje oxidaci lístků a čajovník se začne proti hmyzu bránit tím, že vyprodukuje vonné látky, které tento hmyz odpuzují. Tyto látky se podílí na výsledné chuti a vůni čaje. Kultivar: N°12, grade A

Příprava: 10 g, 0.6 l, 100 °C, 3 minuty nebo prolévat v malé konvičce či zhongu (100 °C, 20 sekund).

 

 

1 ks THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHU 1991 - 200 g

THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHU 1991 - 200 g

Pu Erhový koláček opravdu skvostné zemité chuti z naší vlastní řady Žabaka. Je lisovaný z výtečného tmavého Pu Erhu. Listy na tento Pu Erh byly sklízeny na podzim roku 1991 ze zhruba 120 let starých čajových stromů v ekologicky čisté oblasti pohoří Doi Pa Kha na severu Thajska, nedaleko Myanmarských hranic. Po celou dobu zrání byl čaj uchováván v keramických nádobách nedaleko Don Sai Ju v nadmořské výšce 1450m.n.m. Lisování proběhlo v listopadu 2021.

Čaj je vhodný na dlouhodobé zrání. Ideálně při teplotě 25 °C a vlkosti vzduchu 60 %

Příprava: 12 g čaje zalijte 1,2 l vody o teplotě 100 °C a louhujte cca 8 minut. Nebo prolévejte v malé konvičce či zhongu. 

 

1 ks THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA GU SHU HONG CHA 2018 - 200 g

THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA GU SHU HONG CHA 2018 - 200 g


Koláček o váze 200 g lisovaný z vynikajícího archivního vysokohorského černého čaje s krásnou medovo-skořicovou chutí. Chuť tohoto čaje je výsledkem činnosti drobného hmyzu, jež svým okusem nutí čajovník vytvářet specifické vonné látky, které se při dalším zpracování mění na látky aromatické, jenž čaji propůjčují intenzivnější, bohatší a medovitější vůni. Listy na jeho výrobu byly sklízeny z velmi starých stromů (cca 200-400 let) na hranicích s Barmou. 

Příprava: 10-15 g čaje zalijte vodou o teplotě 100 °C a louhujte 2-4 minuty. Je možné vícero zalití. Nebo prolévejte v malé konvičce či zhongu. 

 

 
1 ks THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHU 2015 - 200 g

THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHU 2015 - 200 g


Koláček z naší produkce lisovaný z výtečného tmavého Pu Erhu. Listy na tento Pu Erh byly sklízeny na jaře roku 2015 ze zhruba 150 let starých čajových stromů v ekologicky čisté oblasti pohoří Doi Pa Kha na severu Thajska, nedaleko Myanmarských hranic. Lisování proběhlo v listopadu 2021.

Čaj je vhodný na dlouhodobé zrání. Ideálně při teplotě 25 °C a vlkosti vzduchu 60 %

Příprava: 12 g čaje zalijte 1,2 l vody o teplotě 100 °C a louhujte cca 8 minut. Nebo prolévejte v malé konvičce či zhongu. 

 

 
1 ks THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHENG 2016 - 200 g

THAJSKÝ KOLÁČ ŽABAKA PU ERH DOI PA KHA SHENG 2016 - 200 g


Koláček z naší produkce lisovaný z výtečného zeleného Pu Erhu. Listy na tento Pu Erh byly sklízeny na jaře roku 2016 ze zhruba 150 let starých čajových stromů v ekologicky čisté oblasti pohoří Doi Pa Kha na severu Thajska, nedaleko Myanmarských hranic. Lisování proběhlo v listopadu 2021.

Čaj je vhodný na dlouhodobé zrání. Ideálně při teplotě 25 °C a vlkosti vzduchu 60 %

Příprava: 12 g čaje zalijte 1,2 l vody o teplotě 80-100 °C a louhujte cca 8 minut. Nebo prolévejte v malé konvičce či zhongu. 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: