Černý pepř Penja se sklízí krátce před plnou zralostí a suší se na slunci. Silné intenzivní aroma s kouřovým nádechem se hodí ke všem tmavým masům a dušeným pokrmům a tmavým...
Plody Lampongu jsou menší než plody indického pepře. Přesto nabízí svěží vůni a má téměř citronovou chuť, jemnou ostrost a jemné hořké tóny. Je ideální pro tmavé maso, jako je...
Tato ušlechtilá pepřová rarita pochází z chráněné přírodní oblasti Periyar v indickém státě Kerala na Malabarském pobřeží a jmenuje se podle přístavního města Tellicherry...
U nás se mu častěji říká pepř dlouhý. Jeho ostrosladká chuť se výborně hodí do vinných nebo sýrových omáček. Často se kombinuje s kardamomem, koriandrem a cuminem, je součástí...
Západoafrické koření s hezkým názvem "rajské zrno" se v Evropě používá už od 13. století jako oblíbená alternativa pepře. Po objevení mořských cest kolem Afriky do Indie...
MALABARSKÉHO POBŘEŽÍTato výjimečná pepřová specialita pochází z ležícím ve státě Kerala na jihozápadě Indie. Pepř je sklízen v přísně chráněných rezervacích ve vyšších...
Tento hřebíček pochází z národního parku v Indonésii, kde je ručně sbírán s maximální péčí. Každý hřebíček je pečlivě vybírán, aby splňoval nejvyšší standardy kvality. Po sběru...
Kardamom pravý je aromatické koření pocházející z jihovýchodní Asie. Tvoří ho sušené tobolky s malými semeny, které mají výrazně kořeněnou, nasládlou chuť a vůni. Je ceněný pro...
9262
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.