JORDIS.cz:
Tato čokoláda vznikla ve spolupráci s naším dlouholetým partnerem Dobrakava.eu, pro která kávové čokolády vyrábíme už řadu let. Tentokrát jsme do bílé...
JORDIS.CZ: Chtěli jste opravdu silnou čokoládu a my ji pro vás vytvořili. Tato tabulka spojuje kakao ze tří zemí: Guatemaly, Ekvádoru a Venezuely, včetně proslulé odrůdy...
JORDIS.cz: Objevte nečekanou harmonii lesa a čokolády v naší mléčné čokoládě s hříbky z Beskyd. Do jemné 57% mléčné čokolády jsme zamleli sušené hřiby, jejichž množství...
Kakaové boby, z nichž je vyrobena tato čokoláda, pocházejí přímo z kolébky kakaa. Oblasti jižní Tabasco a severní Chiapas jsou původním rodištěm kakaovníku. Boby pěstují drobní...
JORDIS.cz: Mléčná čokoláda v kombinaci slunných mezí a divokých darů z našich lesů, je opravdu vytříbená. Mladé smrkové výhonky jsme po sběru usušili a zamleli do mléčné...
JORDIS.cz: Nečekaná, ale dokonale vyvážená harmonie chutí! Naše 75% tmavá čokoláda z pečlivě vybraných kakaových bobů se snoubí s jemně slanými lyofilizovanými olivami Kalamata,...
JORDIS.cz: Naše pistáciová čokoláda dostala nový rozměr! Použili jsme ty nejjemnější pistácie ze sicilské oblasti Bronte, které jsou právem považovány za zelené zlato. Nově...
JORDIS.cz: Tato jedinečná tmavá čokoláda je vyrobena z prvotřídních kakaových bobů Arriba Nacional pocházejících z farmy Hacienda Victoria v Ekvádoru. Díky...
JORDIS.cz: Naše 77% tmavá čokoláda spojuje kvalitní kakao s přírodními produkty od rodinné firmy Pleva– pylem a pergou. Tyto včelí produkty jsou ceněné pro svou...
JORDIS.cz: Když jsme narazili na Gyokuro Tokiwa, věděli jsme, že musíme znovu vytvořit naši čajovou čokoládu – tentokrát s ještě hlubším a vrstevnatějším zážitkem. Tento...
JORDIS.cz: Tři místa, jedno kakao, tři příběhy. Tři čokolády, stejný recept, stejné procento kakaa - 75 %. Ale přesto každá chutná jinak. Proč? Původ kakaových...