MNOŽSTVÍ | TEPLOTA | 1. NÁLEV | 2. NÁLEV | 3. NÁLEV | |
8 g / 500 ml | 70 °C | 90 sec | 3 min | ||
5 g /150 ml | 70 °C | 1 min | 90 sec | 3 min |
GYOKURO YABUKITA OKABE - 50 G
Detailní popis produktu
Ač se jedná o základní sortu, stále můžeme cítit typickou nasládlost, chuť umami a mléčný tón, ovšem s výraznější svěžestí, stopou čerstvě posečené trávy, mořské řasy a s jemnou svíravostí v dochuti. Toto Gyokuro se hodí spíše na přípravu do konvičky než k tradiční přípravě Tsuyu Cha.
Doba sklizně: Ichibancha (jaro)
Oblast: Okabe, prefektura Shizuoka
Kultivar: Yabukita
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.